INVESTEER IN TAAL. INVESTEER IN SUCCES.

Zakelijke taaltraining Intensief

U kiest voor een intensieve taaltraining als u snel een vreemde taal wilt leren, opfrissen of perfectioneren. Wij adviseren u een intensieve training, alleen als u binnen enkele weken na de training de taal met uw zakenrelaties gaat spreken. Als dat niet het geval is kunt u beter de Flex taaltraining volgen

Er zijn twee intensieve trainingen voor een of twee deelnemers:      

Intensief

Vijf sessies van 6 uur per dag en 5 lunchuren. Totaal 35 uur taaltraining in één week. U volgt deze training in uw bedrijf of in uw regio.     
 

Semi-intensief

Vijf sessies van 4 uur per dag in één week. U kiest voor de semi-intensieve taaltraining als u per week niet meer dan 20 uur kunt vrijmaken. De training vindt plaats in uw bedrijf.    
 

Talen

Trainingen zakelijk Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, en ook Deens, Fins, Grieks, Hongaars, Noors, Portugees, Pools, Russisch, Tsjechisch en ZweedsU leert niet alleen de taal. Ook de omgangsvormen in het buitenlandse bedrijfsleven en de cultuur van het land worden behandeld.

Maatwerk

Wij leveren geen standaard cursus, wel maatwerk. Voorafgaand aan de training houdt de taaltrainer een intakegesprek met u. Uw wensen en ERK-niveau zijn dan bekend, De taaltrainer stemt de training af op uw functie en leerdoelen. U kunt  materiaal uit uw bedrijf inbrengen. Alle bedrijfsinformatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt. Na afloopt van de training ontvangt u de beoordeling van uw vorderingen en een certificaat.  

Resultaat

Na afloop van de training begrijpt en spreekt u de taal aanmerkelijk beter. Dat werkt in alle opzichten prettiger, professioneler en efficiënter.

 

     

 06 24 66 32 83     071 589 2224 of e-mail Commerce Talen vrijblijvend voor meer informatie. 

Copyrights © Commerce Talen
website SAND webdesign