Spreekt u de taal van uw relaties?

Taalassessment

Wilt u zelf uw taalniveau laten vaststellen, of wilt u weten of uw (toekomstige) medewerker een taal voldoende beheerst om te kunnen functioneren in uw bedrijf, dan kunt u bij ons terecht voor een taalassessment. Daaruit blijkt of hij/zij de taal beheerst op het vereiste ERK-niveau. Een compleet assessment bestaat uit de onderdelen: luisteren, spreken monoloog, spreken interactief, lezen en schrijven. U kunt kiezen uit een algemeen assessment of een zakelijk assessment, toegespitst op de taalvaardigheden die nodig zijn voor de functie in uw bedrijf. Het assessment vindt plaats op uw verblijfplaats of in uw bedrijf. U ontvangt een verslag met het resultaat van de testen, met inschaling op ERK-niveau.     

Talen

Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.  

Vraag een assessment aan

De kosten voor een compleet assessment bedragen € 100. De kosten zijn inclusief verslagglegging, excl. btw en de reiskosten van de taaltrainer (28 cent per km). Wilt u slechts één onderdeel laten testen, bijvoorbeeld alleen spreken of schrijven? Dat kan, neem daarvoor contact met ons op.  

06 24 66 32 83    071 5892224 of e-mail Commerce Talen vrijblijvend voor meer informatie.   

Test zelf uw talenkennis

Test uw talenkennis.

Copyrights © Commerce Talen
website SAND webdesign