INVESTEER IN TAAL. INVESTEER IN SUCCES.

Transport taaltraining

Geen sector is zo in beweging als de transportsector. Europa wordt door het openen van grenzen steeds 'groter'. De logistiek moderniseert in snel tempo. Voorkom dat u achterop raakt en zorg ervoor dat u de juiste taal spreekt. Want talen kennen is sneller schakelen met uw relaties in het buitenland.

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands. Andere talen op aanvraag.

Chauffeurs en Planners

Taaltraining vanaf 20 uur en 2 lesuren of meer per week. Moet u vanwege het werk een les missen? Geen probleem, u kunt altijd de week daarop weer 'instappen'. U kunt materiaal uit uw bedrijf inbrengen. Alle bedrijfsinformatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Daarnaast kan het lesboek  Praktische talenkennis voor chauffeurs met CD worden gebruikt.  

Wat leert u ?

Commerce Talen levert maatwerk. Na de basiskennis van de doeltaal wordt de training voor chauffeurs vervolgd met bijvoorbeeld: groeten en afscheid nemen; wie bent u en van welk bedrijf; omgaan met getallen, maten, gewichten, prijzen, tijdsaanduidingen, afstanden; communiceren bij het laden en lossen; lading documenten; aanwijzingen bij pech, schade of ongeval; correct reageren bij controle van politie, douane; weer-, verkeer- en routeinformatie; telefoneren. Voor planners, aangevuld met bijvoorbeeld: bestellen, offreren, verkopen, factureren, klachtafhandeling, omgaan met klanten.

Lijnrijders

U leert in de doeltaal: namen, kleuren, afmetingen, prijzen, verpakkingen van bloemen en planten. In de taaltraining kunnen ook aan bod komen:  bestellen, offreren, verkopen, factureren, telefoneren, klachtafhandeling  en omgaan met klanten.

Intake

Voorafgaand van de training houdt de taaltrainer een intakegesprek met u. Uw wensen en uw ERK instapniveau zijn dan bekend. Wij leveren maatwerk. De taaltrainer stemt de training af op uw wensen en leerdoelen.

 

  06 24 66 32 83 of  e-mail Commerce Talen vrijblijvend voor meer informatie. 

 

 

 

Copyrights © Commerce Talen
website SAND webdesign